В Одесі відбудеться ХХІХ традиційний турнір серед дівчат пам'яті І. Я. Кесельмана

photo 2024 08 29 22 57 01З 13 по 15 вересня у СДЮСШОР імені Бориса Літвака вже 29-го разу пройде турнір з баскетболу серед дівчат пам'яті заслуженого тренера України Йосифа Яковича Кесельмана.

Участь у змаганнях візьмуть команди дівчат 2010 та 2012 року народження і молодше. Цього року до господарок майданчику завітають юні баскетболістки з Вінниці, Миколаєва, Полтави а також місцева новостворена дівоча команда ДБК «Юг Баскет».

Організатором турніру є Благодійний фонд «Підтримки та розвитку дитячо-юнацького та жіночого баскетболу імені І.Я. Кесельмана» за підтримки Одеської обласної федерації баскетболу, Одеської міської федерації баскетболу та СДЮСШОР імені Бориса Літвака.

Також в рамках турніру, 14 вересня, буде зіграно товариський матч: «ІнтерХім-СДЮСШОР ім.Б.Літвака» - Збірна ветеранів та вихованок «Ісяіча».

У неділю, 15 вересня, дівчата 2012 р.н. визначать переможця турніру у форматі 5х5, а старша вікова категорія на майданчиках в Старобазарному сквері прийме участь у 20-му Кубку ООФБ 3х3, присвяченому Дню фізичної культури і спорту.

Увага всім учасникам заходу:

1. Турнір може бути відмінений організаторами у будь яку мить до чи в час проведення заходу за підозрою загрози життя або нестабільного стану в Одеській області.
2. У випадку повітряної тривоги під час турніру всі ігри припиняються до її закінчення та всі присутні на майданчику пройдуть до укриття!

Учасники турніру:

2010
СДЮСШОР ім.Б.Літвака (Одеса)
«Полтавчанка» (Полтава)
СДЮСШОР № 4 (Миколаїв)
МСДЮСШОР (Вінниця)

2012
«Шалені медузи» СДЮСШОР ім.Б.Літвака (Одеса)
«Скажені креветки» СДЮСШОР ім.Б.Літвака (Одеса)
СДЮСШОР № 4 (Миколаїв)
ДБК «Юг Баскет» (Одеса)

photo 2026 02 17 18 17 23

Наши партнеры:
spina-help

Фото

Відео

© 2012  «Фонд підтримки та розвитку дитячого та жіночого баскетболу
в Одесі ім. І.Я.Кесельмана»
При використанні матеріалів гіперпосилання на сайт www.basketball-fund.org/ обов'язкова
Site made by eu4ria